Wat u moet weten als u online enquêtes invult

Wat u moet weten als u online enquêtes invult

Zelfs met de nadelen van online enquêtes, kunnen sommige mensen het nog steeds overwegen om enquêtes in te vullen. Er is tenslotte geen toegangsbarrière en ze kunnen overal worden gedaan met een internetverbinding.

Na een gezamenlijke enquête van 55 uur is hier ons advies:

Niet te veel delen. Als u wordt gevraagd uw sofinummer, bankrekeningnummer of rijbewijsnummer op te geven, verlaat u de enquête. Velasquez raadt aan ‘opzettelijk’ te zijn met het delen van andere privé-informatie met enquêtesites. Het beantwoorden van vragen over een tv-commercial is waarschijnlijk prima, maar het geven van medische informatie is het risico niet waard.

Maak een e-mailadres alleen voor enquêtesites. De meeste enquêtesites stuurden ons elke dag verschillende e-mails. Als u zich voor deze sites aanmeldt met een apart e-mailadres, voorkomt u dat enquête-aanbiedingen uw hoofdinbox overbelasten. Je kunt heel wat geld bijverdienen met computerwerk vanuit huis.

Installeer anti-malware software. We raden deze stap aan voor het geval een van de enquête-sites u naar een spamachtige externe klant leidt.

Pauzes nemen. We hebben vaak lange enquêtesessies meegemaakt, waarbij onze gezichten de hele tijd op het computerscherm waren geplakt. Om vermoeidheid van de ogen te voorkomen, beveelt de American Optometric Association de 20/20/20 regel aan: neem elke 20 minuten een pauze van 20 seconden en kijk naar iets op 20 voet afstand.

Als u besluit dat enquêtes uw tijd niet waard zijn, zijn er andere manieren om online geld te verdienen , zoals bloggen, dingen verkopen en freelancen. Deze methoden kunnen meer moeite kosten, maar de uitbetaling is mogelijk groter.